Stănescu: Am fost votaţi de milioane de români. Dacă protestatarii nu înţeleg, trebuie să-i forţăm să înţeleagă, cu ghilimelele de rigoare

După ce sâmbătă le-a spus tinerilor social-democraţi din Olt că trebuie să fie pregătiţi „cu arma la picior” pentru noi proteste, vicepremierul Paul Stănescu își corectează declarațiile și susține că a folosit „o metaforă” atunci când a vorbit despre înarmarea manifestanților pro-PSD. 

„Dar sigur că mă gândesc la astfel de lucruri atunci când în Piața Victoriei sunt câteva mii de oameni”, a adăugat imediat Stănescu. Vicepremierul a adăugat că nu i se pare normal ca 3-4 mii de oameni să facă legea și a amintit că PSD a fost votat de milioane de oameni.

„Expresia «cu arma la picior» a fost o metaforă, dar sigur că mă gândesc la astfel de lucruri atunci când în Piaţa Victoriei sunt câteva mii de oameni. Dacă ne gândim că trei-patru mii de oameni reuşesc să facă legea în această ţara este o mare greşeală, pentru că susţinerea pe care o are PSD este de 3,5 milioane de oameni. Aceştia ne-au votat şi noi trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare şi tot ceea ce am promis. Următoarele săptămâni cred că vor fi foarte agitate din punct de vedere politic, la nivel naţional. Dacă este nevoie, vom organiza un nou miting. Niciodată, Oltul n-a fost atât de bine organizat, să vii cu 10.000 de oameni la Bucureşti nu este uşor şi este vorba despre infrastructura de transport care există la această oră, iar majoritatea judeţelor au venit cu ce au promis. Oamenii au venit cu drag, să ştiţi, nu epatez când spun lucrul ăsta. Au venit cu drag la Bucureşti!”, a declarat Stănescu, potrivit Ziare.com.

De asemenea, Paul Stănescu a spus că, dacă protestatarii din Piața Victoriei nu înțeleg faptul că PSD este la putere, atunci „trebuie să-i forțăm să înțeleagă, cu ghilimelele de rigoare”.

„Dacă escaladează lucrurile, trebuie să facem şi noi un miting pentru că trebuie să spunem că noi, partidul fără ALDE, am fost votaţi de aproape patru milioane de oameni. Oamenii au votat programul partidului, care a fost aprobat în Parlamentul României. Dacă nu înţeleg, trebuie să-i forţăm, cu ghilimelele de rigoare, să înţeleagă acest lucru. După aceea sunt alegeri, poate le câştigă ei, vedem! Ce rezolvă ei, dacă în fiecare seară fac miting fără autorizaţie, o mie-două mii de oameni? Până la urmă, media prezintă denaturat anumite lucruri. Adică două mii de oameni din Piaţa Victoriei îi reprezintă pe cei care votează în această ţara? Este greşit”, a precizat Stănescu.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here