Ghiozdane și rechizite GRATUITE pentru copiii din clasa pregătitoare de la Primăria Slatina

Consiliul Local Slatina a aprobat, în ședința ordinară de marți, un proiect de hotărâre care se referă la desfășurarea, și în acest an, a Programului „Primul meu ghiozdan”, destinat copiilor înscrişi în clasa pregătitoare, în anul şcolar 2018/2019, care vor primi câte un ghiozdan nou, echipat cu câte un set complet de rechizite.

Implementarea programului se va face în limita sumei de 60 000 lei, buget ce a fost aprobat prin HCL nr.80/27.03.2018, referitoare la aprobarea programelor și proiectelor culturale, educative şi manifestărilor sportive pe anul în curs.

„Primăria municipiului Slatina îşi propune orientarea priorităţilor elevilor către educaţie, stimularea continuă a acestora şi reducerea fenomenului de abandon şcolar. Prin acordarea unui ghiozdan complet echipat cu un set de rechizite fiecărui elev înscris în clasa pregătitoare în anul şcolar 2018/2019, se urmăreşte sprijinirea elevilor din municipiul Slatina în parcurgerea procesului instructiv-educativ”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

Directorii unităţilor de învăţământ din municipiul Slatina vor răspunde de distribuirea către beneficiarii programului a ghiozdanelor primite pe baza proceselor verbale încheiate între reprezentanţii Primăriei municipiului Slatina şi conducerea şcolii, se arată în actul normativ adoptat marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here