REVOLTĂTOR! Primărie, EXECUTATĂ SILIT după un credit luat de fiica fostului primar: ”Și-a făcut el vile, excursii”

Foto: jurnalulolteniei.ro

Situație revoltătoare în comuna doljeană Murgași. Primăria a fost executată silit şi trebuie să plătească aproape 400.000 de euro. Totul pentru că fiica fostului primar a luat credit când era angajată acolo, dar nu l-a plătit și nici tatăl ei nu i-a oprit ratele din salariu, asa cum prevede legea.

O sentinţă judecătorească a confiscat fondurile pentru lefuri si investiţii. Tatăl femeii, fostul primar, nici nu s-a obosit să conteste decizia judecătorilor.

”Şi-a făcut el două vile, şi-a făcut excursii”, a spus o localnică, citată de Digi24.

”E rău că primarul ăsta nu mai are cu ce să ne facă nimica. Să rezolve, să plătească cine a mâncat banii”, a afirmat și un localnic.

Angajaţii primăriei sunt disperaţi și nu știu când își vor mai primi salariile:”Nu îmi vine să cred în ce situaţie am ajuns. Lucrez de foarte mult timp, deci cunosc şi primarul şi am şi lucrat cu fiica, nu mă gândeam la aşa ceva”.

”Primăria, săraca, nu are nicio treabă, nu are nicio legătură, nu are nicio treabă, un contract cu persoana fizică şi banca”, a spus Florin Drăguţ, soţul debitoarei. Fostul primar şi fiica lui au refuzat să comenteze situaţia.

Fostul primar a și fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce a plătit lucrări fictive cu banii comunităţii.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here