Șoferul care a provocat accidentul MORTAL din Slătioara, ARESTAT preventiv

Șoferul care, vineri seară, a provocat accidentul de la Slătioara, în care doi oameni au murit pe loc, Ion Cismaru, de 36 de ani, din Găneasa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura a fost dispusă, la solicitarea procurorilor, de magistrații Judecătoriei Slatina.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecatoria Slatina. În baza art. 226 C.proc. pen. rap. la art. 223 alin. 2 C. proc. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului CISMARU ION, de cetatenie romana, pe o durată de 30 de zile, de la 30.06.2018 la 29.07.2018 inclusiv”, se arată în încheierea Judecătoriei Slatina.

Vineri seară, pe DJ 677, la ieșirea din comuna Slătioara, spre Piatra Olt, două autoturisme s-au lovit frontal după ce unul dintre autovehicule a pătruns pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic, încât o femeie, aflată în autoturismul șoferului vinovat, precum și șoferul mașinii care circula regulamentar, au murit pe loc. O a treia persoană, soțul femeii, a ajuns la spital cu traumatism toracic și răni la o mână.

La testul cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că șoferul care a provocat accidentul băuse înainte de a urca la vola, având o îmbibație alcoolică de 0,58 mg/l în aerul expirat.

El este cercetat acum pentru ucidere din culpă și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice (Detalii despre accident – AICI).

Accidentul a fost transmis live pe facebook de un pasager aflat într-unul dintre cele două autoturisme implicate în eveniment (Detalii și imagini cu un puternic impact emoțional – AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here