Ipoteză ȘOC! RUSIA a PROVOCAT inundațiile CATASTROFALE din România

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu a sugerat, într-o postare pe Facebook, că Rusia a provocat furtunile din România și Grecia, pentru a avea soare la Campionatul Mondial de fotbal. Cosmonautul Dumitru Prunariu a arătat, într-un comentariu, că este de acord cu această ipoteză.

”A observat cineva ca, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni – și vor urma încă doua, pana la sfârșitul Cupei – Rusia se afla încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa”, a scris Pașcu, pe Facebook.

El și-a încheiat postarea într-o notă ironică: ”Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale … ”.

Prunariu a dat de înțeles că este de acord cu Pașcu: ”Ce frumos și nevinovat gândești Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiadă și era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin și așa a ținut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rușii s-au lăudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here