Dubla tragedie din Slătioara: Pasagerul din MAȘINA MORȚII a confirmat varianta publicată de OLT-ALERT/ Ce s-a întâmplat înainte de accident

Pasagerul din autoturismul implicat în accidentul rutier de vineri, de la Slătioara, a cărui soție a decedat pe loc, a confirmat varianta publicată sâmbătă de OLT-ALERT, după ce, inițial, el a mințit într-o declarație dată jurnaliștilor, susținând o altă variantă.

Potrivit OLT-ALERT, vineri, Cătălin Sindilă, din Criva, Piatra Olt, l-a rugat telefonic pe șoferul care avea să provoace tragicul accident, Ion Cismaru, de 36 de ani, din Găneasa, să meargă la Slatina cu mașina și să-i aducă soția de acolo, pentru că aceasta, care ieșise de la serviciu, pierduse o cursă de persoane cu care trebuia să se întoarcă la domiciliu. Cismarul a plecat la drum, deși consumase câteva pahare de whisky împreună cu o rudă a sa. Acesta a mers la Slatina, a luat femeia și a condus până la Criva. Apoi, cu toții au plecat spre Slătioara pentru a cumpăra ceva de la un magazin. În scurt timp, doi oameni aveau să moară într-un teribil accident provocat de șoferul din Găneasa, care a pătruns pe contrasens, lovind frontal o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât soția lui Cătălin Sindilă și șoferul celuilalt autovehiculului care circula regulamentar au murit pe loc.

În primele declarații date jurnaliștilor, soțul femeii moarte, el însuși transportat la spital cu răni ușoare, a spus că, de fapt, el și soția sa ar fi fost luați în mașină la ocazie. Tot el a spus că i-ar fi cerut șoferului să nu mai circule cu viteză mare și că ar fi deschis camera de la telefon pentru a transmite live în speranța că Poliția ar fi interceptat transmisiunea și l-ar fi oprit pe conducătărul auto vitezoman.

Ulterior, contactat de un jurnalist de la Gazeta Mondenă, Cătălin Sindilă a recunoscut că șoferul care a provocat accidentul i-a adus soția acasă de la serviciu și că, o dată ajunsă acasă, aceasta l-a rugat pe șofer să-i ducă până la Slătioara, să-și cumpere, de la un magazin, țigări.

Sursa audio: Gazeta Mondenă

Nici motivul pentru care a ales să transmită live drumul până la Slătioara nu pare destul de credibil, pentru că, deși Cătălin Sindilă afirmă că i-a spus șoferului să reducă viteza, pe înregistrarea video de peste patru minute nu se aude o asemenea rugăminte din partea sa. Pe înregistrare nu se aude decât muzică de petrece care îi făcea pe cei trei să se simtă bine.

Vineri seară, autoturismul în care se aflau, un BMW, a circulat până la Slătioara fără se întâmple nimic. O dată ajuns în localitate, într-o curbă ușoară la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani, din Craiova. Impactul a fost atât puternic, încât femeia din Criva, Adriana, a decedat pe loc, ca și șoferul din celălalt autoturism.

Soțul femeii, Cătălin Sindilă, care mai spune acum că femeia nu îi era soție, ci concubină, a suferit și el răni, fiind transportat la spital cu traumatism toracic și cu răni la o mână.

Accidentul a fost transmis live pe Facebook de acesta, după ce și-a fixat pe bordul mașinii. După impact, filmarea nu s-a oprit, înregistrând cuvintele localinicilor care încercau să salveze victimele.

Atenție, clipul conține imagini cu un puternic impact emoțional:

Șoferul vinovat a scăpat teafăr. La testul cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că acesta avea o îmbibație alcoolică de 0,58 mg/l în aerul expirat.

El este cercetat acum pentru ucidere din culpă și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here