Kelemen Hunor: Ludovic Orban face manelism politic. Nu știe matematică. I-am explicat cât fac 2 plus 2. Nu înțelege!

Preşedintele PNL a declarat că principalii vinovați pentru eșecul moțiunii de cenzură sunt UDMR-iștii, iar el nu are ce să-și reproșeze. În replică, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a susținut că Ludovic Orban face manelism politic, în loc să-și asume eșecul moțiunii.

”Văd că dl. Ludovic Orban insistă pe acest subiect, a intrat pe scenă prost, brutal, cu fabulații și nu are un regizor care să îi atragă atenția că e bine să lași loc de bună ziua, că peste 5 – 6 luni va veni iar să ceară cele 60 de voturi inexistente ale UDMR. Dar dacă nu lași loc de bună ziua va fi greu în perspectivă. Dar să o luăm pedagogic, UDMR are 30 de voturi și nu știu ce înțelege dl. Orban prin negociere. Îl rog să citească ce scrie în DEX despre negociere, că dacă așa a negociat cu parlamentarii PSD cum a negociat și cu mine și cu alții, nu mă mir că nimeni nu vrea să colaboreze cu el, nu este nicio surpriză”, a declarat Kelemen, pentru Mediafax,

El a mai spus că nu poate coborî la nivelul lui Orban: ”e vorba de manelism politic curat ce face dl. Orban și noi nu putem coborî la nivelul manelismului politic”.

Kelemen Hunor a mai afirmat că Ludovic Orban nu știe matematică: ”Mai bine își asumă dl. Orban eșecul moțiunii, asta e viața, se întâmplă oricui, nu e o catastrofă, nu să dai vina pe UDMR, să nu știi să faci calcule, să nu poți să spui ce ai negociat, cu cine ai negociat. Cu mine nu a negociat, nici cu alții, poate a băut o cafea și cu alții și a zis , dar asta nu e negociere. De atâta vreme dl. Orban nu știe că UDMR are doar 30 de parlamentari, dânsul nu știe să calculeze, nu știe matematică. De fiecare dată, cu dl. Orban am luat-o pedagogic, explicându-i cât fac 2 plus 2, cât fac 152 plus 30, și mai departe cum mergem, dar văd că domnia sa nu înțelege nici aceste chestiuni simple”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here