Dan Ciocan, la adunarea ACoR Olt: „Întâlnirile cu primarii sunt benefice pentru noi”

Prezent, vineri, la Slatina, unde a participat la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România (ACoR) Olt, unde au fost de față toți primarii din județ, deputatul PSD de Olt Dan Ciocan a reliefat utilitatea unor astfel de întâlniri, din care s-ar putea desprinde idei ce pot fi promovate, apoi, în Parlament.

Parlamentarul social-democrat a spus că relația directă a primarilor cu realitatea comunităților pe care le conduc trebuie să îmbrace propuneri care să fie transformate în proiecte de acte normative.

Aceste întâlniri sunt benefice și pentru noi, dar și pentru domnii primari sunt binevenite, întrucât, zi de zi, săptămână de săptămână, sunt conectați la realitate, la ceea ce dumnealor discută cu cetățenii, cu comunitatea respectivă și putem să conlucrăm, urmând ca, ulterior, în Parlament, să depunem toate eforturile să promovăm aceste activități pentru locuitorii județului nostru și pentru România”, a declarat Dan Ciocan, citat de Gaztea Oltului.

Dan Ciocan deține funcția de secretar al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din cadrul Camerei Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here