Paul Stănescu și parlamentarii PSD s-au întâlnit cu primarii din Olt, la Slatina

Vicepremierul Paul Stănescu s-a aflat, vineri, împreună cu parlamentarii social-democrați de Olt, la Slatina, unde a participat la Adunarea Generală a Filialei Județene Olt a Asociației Comunelor din România și Adunarea reprezentanților parteneri în sistemul de cooperare privind activitatea de audit public intern.

Stănescu le-a spus edililor că în curând guvernul va face o rectificare bugetară pozitivă ce se va reflecta în bugetele administrațiilor publice locale și care va face ca cel puțin la capitolul salalriilor primăriile să nu aibă de suferit.

Vicepremierul României a abordat și problema Codului administrativ, despre care spune că, în ciuda faptului că vor exista contestații pe el, acesta va intra în vigoare în luna octombrie anul acesta.

La adunarea primarilor au fost prezenți și președintele Consiliului Județean Olt, marius Oprescu, secondat de  cei doi vicepreședinți ai instituției, Virgil Delureanu și Ioan Ciugulea, prefectul județului, Silviu Neacșu, dar și mai mulți parlamentari social-democrați de Olt, printre care s-au numărat deputații Marius Iancu, Alexandru Stănescu și Dan Ciocan.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale a ACoR, condusă de președintele filialei, Florin Tiutiu (primarul comunei Nicolae Titulescu) s-au aflat aprobarea raportului de activitate pe 2017 și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul în curs. Florin Tiutiu a prezentat activitatea filialei pe anul trecut, când reprezentanții ACoR Olt au urmărit „armonizarea intereselor comunelor membre în vederea dezvoltării economico-sociale echilibrate a acestora, promovarea unor forme de colaborare și întrajutorare reciprocă a comunelor membre în oricare dintre domeniile administrativ, economic, financiar, social, cultural și instituțional (…)”, potrivit Gazeta Oltului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here