Patru morţi după ce o maşină s-a răsturnat în şanţ

Grav accident de circulaţie, duminică dimineaţă, în oraşul bihorean Beiuş. Patru persoane au murit după ce un autoturism s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului.

Accidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 7, la ieşirea din Beiuş spre Sudrigiu, pe DN76. Salvatorii au fost informaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, făcut la ora 6:55, că un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, în şanţul de la marginea drumului.

Spre locul accidentului au pornit mai multe speciale ale Ambulanţei şi ale SMURD, însoţite de un echipaj de descarcerare. În primă fază, a fost constatat decesul a două persoane. A treia era prinsă în maşină, iar a patra prezenta răni grave.

O jumătate de oră mai târziu, ISU Crişana a anunţat că toate cele patru victime au murit.

„Circulaţia în zona accidentului se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă. Poliţiştii rutieri investighează cauzele producerii evenimentului rutier”, a declarat pentru Digi24 Oradea comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit unor informaţii, la locul accidentului nu sunt urme de frânare, ceea ce duce la ipoteza că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here