Vremea rea a lăsat în beznă sute de locuințe din nordul județului Olt

Pe fondul ploilor însemnate cantitativ și în urma descărcărilor electrice de luni, sute de locuințe din nordul județului Olt au rămas mai mult timp fără alimentare cu energie electrică.

Este vorba de 250 de familii din comunele Leleasca și Cungrea care au rămas fără curent electric după ce nu mai puțin de cinci puncte de transformare au fost. Echipele distribuitorului de energie s-au aflat în teren pentru remedierea defecțiunilor.

„Din datele transmise de societatea care se ocupă cu distribuția energiei electrice la nivelul județului Olt, la ora 20.30, nu erau alimentați cu energie electrică 250 de consumatori din localitățile Leleasca și Cungrea. Echipele operatorului se află în teren pentru remedierea defecțiunilor. Sunt afectate cinci puncte de transformare a energiei electrice în zonă, iar în teren acționează opt echipe ale CEZ”, declara, luni seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Circa două ore au lucrat reprezentanții companiei de distribuție pentru reluarea alimentării.

„Mai multe locuințe din satul Spătaru și din comuna Leleasca au rămas fără curent vreo două ore, apoi s-a remediat totul. Se pare că un cablu de înaltă tensiune a fost rupt. Acum nu mai există locuințe fără energie electrică în zonă”, a declarat viceprimarul comunei Cungrea, Gheorghe Stancana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here