Eugen Teodorovici se disculpă în scandalul comentariilor jignitoare de pe pagina sa oficială de Facebook: “O campanie de denigrare a mea”/ FOTO

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a atras atenţia internauţilor după ce a postat mai multe comentarii agresive şi chiar jignitoare la adresa celor care l-au criticat pe Facebook. Doar că pus în faţa scandalului, oficialul susţine că nu el gestionează pagina şi tot aceste incident ar fi parte a unei campanii de denigrare.

„Probabil că a fost spart contul. Mă cunoaşteţi? Mă cunoașteți? Este tipul meu de mesaj? Nu stau să mă uit, pentru că nu fac eu acest management de pagină de Facebook. Astfel de interacţiuni se petrec probabil la comandă. Uitaţi-vă de când a început această campanie de denigrare a mea”, a spus ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici, conform stiripesurse.ro.

Cu toate acestea, lungul şir de comentarii agresive, apărute după ce mai multe persoane l-au întrebat de ce nu îşi plăteşte datoriile la ANAF, nu au dispărut de pe pagina sa.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here