Un polițist din Olt, de 54 de ani, a MURIT la spital. Cauza morții este de-a dreptul INCREDIBILĂ

Un polițist din Olt a murit, marți, la spital, după ce s-a electrocutat la pescuit. Omul legii a fost lovit de curentul electric după ce vârful undiței a făcut un arc electric cu cablurile de înaltă tensiune.

Este vorba despre agentul șef principal Florea Șerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, șeful Postului de Poliție Oboga, care, marți după-amiază, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva, a fost electrocutat după ce vârful undiței înălțate a făcut un arc electric cu cablurile de înaltă tensiune care traversează zona.

Transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, el nu a mai putut fi readus la viață, medicii fiind nevoiți să constate decesul.

„În ziua de 10.07.2018, ora 17.00, Șerbănoiu Florea, de 54 ani, agent șef principal de poliție, șef Post Poliție Oboga, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva, s-a electrocutat (undița a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune), iar la ora 18.05, la Spitalul Slatina, a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Cristian Grigorescu.

Florea Șerbănoiu a ocupat funcția de șef de post la Oboga după ce, pe un post similar, și-a făcut datoria la Bobicești.

El era, de fel, din Piatra Olt. Polițistul lasă în urmă o soție îndurerată, doi fii și un nepoțel pe care nu a apucat să îl vadă crescând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here