Vestea morții polițistului din Piatra Olt a căzut ca un trăznet peste oamenii care l-au cunoscut/ „Era un profesionist”

Vestea morții polițistului din Piatra Olt, șef de post la Oboga, a căzut ca un trăznet, marți, nu doar peste familie, ci și peste oamenii care l-au cunoscut de-a lungul carierei sale. Agentul șef principal Florea Șerbănoiu, de 54 de ani, și-a pierdut viața după ce s-a electrocutat la pescuit. Omul legii a fost lovit de curentul electric după ce vârful undiței a făcut un arc electric cu cablurile de înaltă tensiune.

Printre care care îl cunoșteau și cărora nu le-a venit să creadă că o asemenea tragedie a fost posibilă se numără primarul din Oboga, Tudor Matei, care spune despre Florea Șerbănoiu că era un om foarte serios și care și-a făcut foarte bine treaba ca șef de post.

„A fost un om foarte bun, un om muncitor. Un om foarte serios în primul rând, un om de toată isprava. Și-a făcut bine treaba acolo unde a slujit. Îmi pare rău de el, și-a făcut datoria, era aici la noi după ce a fost șef de post și la Bobicești. Îmi pare foarte rău. Dumnezeu să-l ierte”, a vorbit primarul Tudor Matei.

Și primarul din Bobicești, unde omul legii a fost șef de post în urmă cu circa șase ani, are doar cuvinte de apreciere față Florea Șerbănoiu.

„Era un profesionist. Eu aveam cu dânsul doar relații profesionale, dar pot să spun că era un om de treabă. Știa să își facă meseria. Era un om care nu crea probleme în sensul că nu își făcea bine treaba, dar nici alt în alt fel”, a spus comunei Bobicești, Ilie Chitez.

La rândul său, viceprimarul din Piatra Olt, Nicușor Rada, cu care omul legii era rudă, spune că soarta a fost nedreaptă cu un asemenea om.

„Un om care făcea parte din categoria celor buni și drepți. Seriozitatea și profesionalismul erau calitățile care îl defineau. Dumnezeu să îl odihnească”, a afirmat viceprimarul din Piatra Olt.

Șeful Postului de Poliție Oboga, agentul șef principal Florea Șerbănoiu, a murit, marți, la Spital Județean de Urgență Slatina, după ce, cu o oră înainte, s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva. Omul legii a fost lovit de curentul electric după ce vârful undiței a făcut un arc electric cu cablurile de înaltă tensiune.

Polițistul era, de fel, din Piatra Olt, avea soție și doi băieți, dintre care unul căsătorit, și un nepoțel.

El va fi înmormântat joi la prânz, în cimitirul din localitatea natală.

O tragedie similară s-a consumat și în luna mai, la Scornicești, unde un militar care mergea la pescuit a căzut fulgerat după ce vârful undiței a făcut, de asemenea, arc electric cu cablurile de înaltă tensiune. Militarul, care venise acasă în concediu, avea 30 de ani și lucra la o unitate militară din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here