Accident pe centura Caracalului, provocat de un tânăr care s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea/ FOTO

O autoutilitară condusă de un tânăr de 26 de ani, din Dăbuleni, județul Dolj, s-a răsturnat, joi, pe centura Caracalului, după ce nu a acordat prioritate de pătrundere pe un drum județean unui alt autovehicul și a provocat o tamponare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, tânărului i-a fost suspendat, pentru două luni, dreptul de a conduce și a primit și o amendă consistentă.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, conducătorul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate la pătrunderea de pe DJ 542 pe Varianta Ocolitoare 6 G Caracal, provocând o tamponare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Nici unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, mai spun oamenii legii.

Varianta de ocolire a municipiului Caracal a devenit funcțională la sfârșitul lunii mai și, de atunci, pe centură au avut loc mai multe accidente rutiere, unele dintre ele soldate cu victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here