Casa unei familii din Olt a fost DISTRUSĂ de flăcări în această dimineață. Incredibil de la ce a plecat nenorocirea/ FOTO+VIDEO

O nenorocire la care nu se aștepta nimeni a căzut pe capul unei familii din localitatea Fărcașele în această dimineață, când un incendiu de proporții le-a distrus locuința.

Imediat ce s-a dat alarma, la fața locului au ajuns pompierii de la Garda Stoenești și din cadrul Detașamentului Slatina, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea incendiului. La locul incendiului a ajuns și un echipaj SMURD.

„La sosirea primelor echipaje, incendiu se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din interiorul acesteia. Intervenția pompierilor a durat aproximativ două ore.

Au ars acoperișul casei pe circa 150 de metri pătrați, mobilierul din interior, textile, electronice și electrocasnice din trei camere de locuit, un hol și o bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un frigider, a mai spus purtătorul de cuvânt al ompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here