PNL Olt are un nou consilier județean/ Cine este noul ales în legislativul județului/ VIDEO

PNL Olt are, de joi, un nou consilier județean în persoana lui Tomel Băiețică, care l-a înlocuit pe Mircea-Daniel Popescu după ce acesta a demisionat din această calitate.

Consiliul Județean Olt a constatat, în ședința ordinară de joi, vacantarea locului pe care l-a ocupat liberalul Mircea-Daniel Popescu și a validat mandatului noului intrat în componența legislativului județului.

Tomel Băiețică, din Izbiceni, a depus jurământul și, tot de joi, este membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie, servicii publice și comerț a Consiliului Județean, loc pe care, de asemenea, îl ocupa Mircea-Daniel Popescu.

Mircea-Daniel Popescu va fi consilier local de Corabia în locul lui Ștefan Pârlea, exclus din PNL după ce a fost condamnat definitiv de instanță la închisoare cu suspendare pentru că a condus mașina sub influența băuturilor alcoolice. Aceeași soartă a avut-o și consilierul local Ionel Vladu, locul său în legislativul orașului urmând să fie preluat de Costel Vârdol, profesor e matematică și fost director al Colegiului Tehnic ”Danubius”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here