Consiliul Județean Olt dă 1,9 milioane lei pentru modernizarea Drumului Județean 546 E, la Oporelu

Aleșii Oltului au adoptat, joi, un proiect de hotărâre care conține documentația tehnico-economică pentru modernizarea unei părți din Drumul Județean 546 E, pe raza comunei Oporelu.

Este vorba de un kilometru de drum pentru modernizarea căruia autoritățile județului vor cheltui aproape 1,9 milioane de lei.

„În prezent, structura sistemului rutier a acestei porțiuni de drum, situată la km 15+750 – 16+750), este din balast și asigură o stare de viabilitate total necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții normale. Pe acest sector de drum, în special în urma ploilor abundente, apar frecvent degradări specifice drumurilor pietruite, gropi, făgașe, burdușiri, degradări de margine cauzate de șiroirile apelor de suprafață sau stagnării îndelungate a apei pe partea carosabilă ca urmare a unei drenări necorespunzătoare și a acțiunii combinate a factorilor de mediu”, se arată în raportul proiectului de hotărâre adoptat joi.

Aleșii județului au mai aprobat, tot joi, modificarea unor fișe de investiții care au fost deja licitate și pentru care a fost nevoie de unele rectificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here