ALERTĂ la Casa de Asigurări de SĂNĂTATE. RECLAMAȚII privind folosirea de carduri FĂRĂ ȘTIREA pacienților

Alertă la Casa de Asigurări de Sănătate, după ce au existat mai multe reclamații privind folosirea de carduri fără acordul pacienților. Preşedintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, a declarat că se vor face verificări şi vor fi recuperate eventualele prejudicii.

Citește și Un cunoscut ofițer de poliție din Slatina, abia ieșit la pensie, a fost găsit MORT în casă. Este INCREDIBIL cum l-au găsit pompierii, care au spart ușa locuinței!/ FOTO

”Este foarte important să ne uităm cum este utilizat cardul de asigurare în sănătate. Sunt cazuri în care el ajunge să circule în momentul când pacientul ajunge să se interneze într-un spital sau are acces cineva cu codul PIN pe cardul respectiv. În momentul în care cu toţii vom avea responsabilitatea utilizării corecte a cardului de asigurări în sănătate, ne vom da seama că banii vor ajunge pentru o perioadă mai lungă. (…) Adică, din păcate, există unele situaţii în care cardul de asigurări în sănătate, fără ştirea pacientului, circulă. În situaţii de genul ăsta evident că vom dispune de toate controalele pentru a putea evidenţia şi a recupera eventualele prejudicii”, a declarat Răzvan Vulcănescu, citat de Mediafax.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here