Alt accident rutier în Olt. Un copil de 13 ani a ajuns la spital cu traumatism la cap/ VIDEO

Un minor, în vârstă de 13 ani, a ajuns la spital, marți după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe Drumul European 70, la ieșirea din comuna Dăneasa spre Radomirești.

În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau doi bărbați. Persoana care a anunțat evenimentul la 112, a anunțat că pasagerul din autoturism a rămas încarcerat în urma accidentului.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor, cele două victime, șoferul, în vârstă de 19 ani, din comuna Seaca și pasagerul, în vârstă de 13 ani, din comuna Radomirești, nu au fost găsite încarcerate.

Minorul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la Centrul de Primiri Urgențe Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Este al doilea accident în ultimele două zile. Luni, doi tineri, un băiat de 23 de ani și o fată de 18 ani, au murit într-un teribil eveniment rutier produs pe Drumul Județean 546 B, la Movileni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here