Noi imagini de la inundațiile din Slatina și Milcov/ Pompierii se luptă de peste 15 ore cu apele/ FOTO+VIDEO

Zeci de curți din Slatina și Milcov au fost inundate după ploaia torențială de marți seară. Pompierii au intervenit toată noaptea, dar și miercuri dimineață, pentru asanarea apei din gospodăriile oameniilor.

Salvatorii au intervenit și la sediul Registrului Comerțului din Slatina, după ce apa s-a infiltrat în clădire.

„Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt au acționat, în ultimele 15 ore, în municipiul Slatina și în comuna Milcov, sat Milcov Vale, pentru asanarea apei din mai multe gospodării.

În municipiul Slatina, din cauza precipitațiilor abundente, au fost inundate 10 curți, pe străzile Canal Sopot, Plevnei, Banului, Grădiște și Nicolae Titulescu, iar pe strada George Poboran, la sediul Registrului Comerțului, apa s-a infiltrat în clădirea instituției.

În comuna Milcov, sat Milcov Vale, în urma revărsării pârâului Urlătoarea, mai multe curți au fost inundate, pompierii intervenind la o gospodărie aflată într-o zonă mai joasă, în care se acumula o cantitate mai mare de apă.

Pompierii au acționat cu motopompe și autospeciale prevăzute cu accesorii pentru evacuarea apei. De altfel, acolo încă se acționează”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

La ora publicării acestei știri, pompierii mai intervin pe strada Tudor Vladimirescu, unde o curte încă mai este inundată.

Ploaia torențială căzută marți seară a generat, la Slatina, acumulări de apă de 60 de litri pe litrul pătrat, sistemul de canalizare nemaiputând face față valurilor de apă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here