Război între Poliție și români. Mesajul HALUCINANT al purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere pentru cei care au criticat instituția: Data viitoare când aveți probleme sa apelați la popi, vecini și rude

Război în mediul online între Poliția Română și utilizatorii reţelelor de socializare. Criticile au curs după decizia polițiștilor de a-i face dosar penal șoferului care circula cu numere de înmatriculare cu mesaje anti-PSD. Poliţiştii nu s-au lăsat nici ei mai prejos. Zeci de oameni care au dat o stea pe Facebook, Poliției Române s-au trezit cu conturile blocate. Ba mai mult, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le sugerează oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă.

”Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.” – este mesajul dat de Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră.

Bineînţeles, acesta a acordat şi cinci stele paginii de Facebook a Poliţiei Române. Ulterior a şters postarea, iar Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a transmis că se delimitează de declarațiile purtătorului de cuvânt, precizând că mesajul publicat de acesta pe pagina de Facebook a IGPR este unul personal.

“Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Şi Valentin Rîciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a acordat cinci stele paginii de Facebook

”Se spune că o mulțime de persoane indignate de faptul că Poliția Română a luat atitudine față de proferarea de înjurături, oral sau în scris ori în orice altă formă, în spațiul public, au intrat pe pagina Poliției Române pentru a acorda evaluări de o stea.

Pentru ce am învățat în Poliția Română, acord instituției respectul pe care-l merită. 5 STELE!”, scrie consilierul ministrului.

Chiar a fost dat şi un mesaj intern în care poliţiştii erau îndemnaţi să dea câte cinci stele.

Ploaia de stele din partea poliţiştilor vine după ce rating-ul Poliției a scăzut la jumătate în mai puțin de 24 de ore. Utilizatorii acuză Poliția că ar fi comis un abuz și că ar fi acționat la comandă.

“La câte mizerii se întâmplă în traficul din România, la câți șoferi încalcă regulile zilnic, la câte accidente omoară oameni. Poliția Română a considerat că e mai important să se asigure că un număr de mașină special nu mai circulă pe străzi”, a scris un român pe Facebook.

“Poliția Română, acum că ați rezolvat mărețul caz #M.PSD, pe infractorii “most wanted” când îi prindeți?! Autovehiculele furate când le gasiți?!”, a comentat un alt internaut.

Însă, poliţiştii au mai găsit un mod de apărare împotriva criticilor din online. Au început să blocheze conturi. Zeci de utilizatori spun că s-au trezit cu mesajele lăsate Poliției șterse și cu conturile de pe rețeaua socială suspendate. Ei susțin că le-au fost blocate temporar conturile din cauza „activității suspecte” și sunt convinși că au primit mai multe raportări la Facebook din partea Poliției Române.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here