ALERTĂ la Brașov: Mai mulți copii au ajuns la spital, intervenție impresionantă a salvatorilor/ Poliția face cercetări

Numeroase echipaje SMURD, cât şi de la Serviciul de Ambulanţă Braşov sau ISU Braşov au intervenit de urgenţă în staţiunea Bran după o alertă de toxiinfecţie alimentară.

Cel puţin şase copii şi un adult s-au plâns că au simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la o pensiune. În aceeaşi locaţie sunt cazate în total 32 de persoane.

Apelul iniţial anunţa 13 persoane cu probleme medicale, după ce au mâncat la o pensiune, însă medicii acordă, deocamdată, ajutor unui număr de şase copii şi unui adult, scrie news.ro.

Nu se ştie cu exactitate numărul de persoane care vor fi transportate în cele din urmă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

”La ora actuală intervin cadrele medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Potrivit acestora, poliţiştii şi alţi specialişti din instituţii cu atribuţii în domeniu vor demara, chiar joi seară, verificări la unitatea respectivă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here