Este oficial: Angajații Spitalului Slatina vor primi voucherele de vacanță în septembrie/ FOTO

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a anunțat că angajații unității sanitare vor primi voucherele de vacanță pentru anul în curs la începutul lunii septembrie.

Informația a fost dată publicității de managerul spitalului, Cătălin Rotea.

„Am bucuria să îi anunț pe angajații spitalului nostru că, de la începutul lunii septembrie, vor primi voucherele de vacanță”, a declarat Cătălin Rotea.

Managerul spitalului susține că cei care și-au luat deja concediul nu pierd nimic, pentru că tichetele de vacanță sunt valabile 12 luni, deci ele pot fi folosite pentru vacanțele anului viitor.

„Cei care nu au plecat în vacanță o vor face utilizând mult așteptatele vouchere, iar cei care și-au programat mai devreme concediile nu vor pierde nimic, pentru că respectivele tichete au o perioadă de valabilitate de 12 luni, deci vor putea fi folosite anul viitor”, a precizat Rotea.

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Județean Slatina

Cătălin Rotea spune că voucherele nu au putut fi acordate mai devreme anul acesta deoarece costul total al acestora este unul foarte mare și spitalul nu și-a putut permite o asemenea cheltuială dintr-o dată, astfel că a fost nevoie ca tichetele să fie achiziționate în două tranșe.

Spitalul Județean de Urgență Slatina are 1.760 de angajați. Valoarea unui voucher este de 1.450 de lei, sumă impozabilă cu 10%. Efortul financiar pentru acordarea tichetelor de vacanță va fi, în total, de peste 2,5 milioane de lei la Spitalul Slatina.

Tichetele de vacanță pot fi utilizate doar în țară.

1 COMENTARIU

  1. Nu ti vine a crede, atat pot sa spun. Au salarii imense de 200-250 de milioane de lei vechi, plicul e plic, daca nu l dai te trateaza ca pe un gunoi, si mai iau si tichete de vacanta. Ce a putut face PSD ul este strigator la cer. Cum sa maresti la toti incompetentii in halul asta salariile fara sa ceri si performante?
    Cunosc un caz, Ungureanu Elena din Brebeni se taraste de ani de zile prin spitalul Slatina la cardiologie cand la medicul Andritoiu, cand la Paraschiva fara nici un rezultat. Plicul e plic, spune ea, dar probabil ca acestor medici nu le ajunge ori incompetenta isi spune cuvantul. Oamenii ar trebui sa reactioneze si sa fie uniti pt a nu le mai permite acestoor escroci de medici sa si faca de cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here