Ce striga femeia jandarm către agresori în timp ce era bătută crunt

Sursa foto: romaniatv.net

Protestele antiguvernamentale de pe 10 august, din Piața Victoriei au adus un adevărat măcel, iar Jandarmeria a susţinut că membri ai galeriilor de fotbal au instigat la violenţe, apărând astfel regretabilele incidente. Cele mai crunte momente au fost reprezentate de bătaia teribilă pe care au încasat-o doi jandarmi.

Ştefania, femeia jandarm călcată pur şi simplu în picioare de mulţime le striga celor care o loveau: “Mă omorâți! Mă omorâți!”, susţine Libertatea. Cei doi jandarmi au fost scoşi din mâna agresorilor de alţi protestatari care i-au condus spre colegii lor.

În timpul meleului surprins de camerele Digi 24, se vede cum, la scurt timp după ce au fost încercuiți, cei doi rămân fără căștile de protecție, femeia fiind trasă violent de păr și aproape târâtă de unul dintre bătăuși. În timp ce primeau lovituri peste lovituri, cei doi ar fi rămas și fără armele din dotare. Nu a fost singurul incident de acest fel, după ce cu ceva timp mai devreme, altor jandarmi li s-au subtilizat armele în timp ce se aflau într-un magazin, așa cum anunță Digi 24.

“Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviţi cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei. În acest moment sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Dacă iniţial au apărut informaţii care spuneau că Ştefania a suferit o fractură a coloanei cervicale, până la urmă, diagnosticul pus de medici a fost altul: traumatism cranio cerebral minor, un traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței. Astfel, din fericire, ea va putea părăsi spitalul Florească duminică.

Zeci de mii de persoane au participat, vineri, în Piaţa Victoriei, la mitingul diasporei, pe parcursul căruia au existat mai multe incidente între protestatari şi jandarmi, care au culminat cu evacuarea în forţă a pieţei.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here