Trafic de COȘMAR pe DN 65, la Găneasa, din cauza unor lucrări. Se circulă pe o bandă/ Ce variantă alternativă au șoferii

Șoferii care vor circula luni, începând cu orele 16.00, pe Drumul Național 65, între Slatina și Balș, vor trebui să se înarmeze cu răbdare la Găneasa, la ieșirea de localitate spre Craiova, unde se va circula pe o bandă din cauza unor lucrări pe care muncitorii Secției Drumuri și Poduri (SDN) Slatina le vor executa la un pod. Dacă se vor forma coloane lungi de mașini, Poliția Rutieră și SDN pun la dispoziția șoferilor și o variantă alternativă.

Calvarul șoferilor va dura circa șase ore, până la ora 22.00, potrivit șefului SDN Slatina, Adrian Motorga, care susține că secția pe care o conduce a primit mai multe sesizări de șa conducători auto că pe podul de la Găneasa au apărut mai multe găuri.

„Asfaltăm podul peste Corneș. Este vorba de 200 de metri pătrați. Lucrarea o facem în regie proprie. Avem multe reclamații despre faptul că pe podul ăla sunt niște gropi. Am stabilit cu Poliția Rutieră să frezăm până la ora 16.00 și să începem asfaltarea efectivă după ora 16.00, până la ora 22.00. Un pod, noi îl executăm într-o zi. Se va circula alternativ, până se răcește asfaltul. Execuția propriu-zisă să face repede, într-o jumătate de oră, cel mult o oră, dar trebuie să așteptăm să se răcească asfaltul”, a declarat Motorga.

Dacă se vor forma coloane lungi de mașini, Poliția Rutieră și SDN pun la dispoziția șoferilor și o variantă ocolitoare.

„La data de 13 august, începând cu ora 1600, și până la ora 2200, pe Drumul Național 65, pe raza comunei Găneasa, vor fi efectuate lucrări de reparație la podul de la ieșirea din localitate, spre Craiova. Astfel, circulația va fi restricționată pe un singur sens.

În această perioadă, recomandăm ca alternativă ruta ocolitoare D.N.64 Piatra Olt – Brîncoveni – Șopârlița- Pârșcoveni- Balș.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, să păstreze distanța de siguranță între vehicule, să nu efectueze depășiri riscante și să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de evenimente rutiere”, se arată într-un comunicat al Poliției.

După lucrările efectuate weekendul trecut, tot pe DN 65, la podul de la Balș și după cele de la Găneasa, muncitorii de la Drumuri și Poduri se vor muta, pe același drum, la Optași Măgura și Colonești, tot pentru lucrări la poduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here