Dublă tragedie în Ploiești: O femeie şi un bărbat au murit după ce au căzut de la etaj/ Polițiștii cercetează cazul

O femeie şi un bărbat au murit miercuri în Ploieşti după ce au căzut în gol de la înalţime, în cazul femeii de la etajul 2, iar în cel de-al doilea de pe un bloc. În ambele cazuri se fac cercetări suplimentare pentru determinarea circumanţelor care au condus la acest deznodământ.

”Ploieşti, Strada Cătinei, femeie de aproximativ 60 de ani căzută de la etajul 2 pe casa scării, posibil tentativă de suicid. Femeia a fost găsită decedată, leziuni incompatibile cu viaţa. Nu putem confirma că a fost suicid”, precizează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, conform Agerpres.

În cazul bărbatului a fost nevoie şi de intervenţia unei autospeciale de la ISU deoarece a rămas suspendat pe o copertină.

”Persoană căzută de la înălţime (bloc de locuinţe) în Ploieşti, str. Anotimpului. Intervenim cu o autospecială şi o maşină de descarcerare. Bărbatul de circa 50 de ani a fost găsit suspendat la o înălţime de aproximativ trei metri, declarat decedat de SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean, n.r.)”, anunţă ISU Prahova.

În ambele cazuri, la faţa locului sunt poliţişti care fac cercetări.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here