O delegație de social-democrați din Olt, vizită de lucru la Bruxelles/ FOTO

Imagine din Conferința „Politicii de coeziune a Uniunii Europene post - 2020”

O delegație de social-democrați din Olt s-a aflat, în perioada 22 – 24 august, într-o vizită de lucru la Parlamentul European. 

Este vorba despre nouă persoane, în frunte cu consilierul județean Lucian Bondrescu. Din delegația au mai făcut parte primarul Caracalului, Liviu Radu, viceprimarul din Corabia, Sorin Gigi Vlad, și primarii localităților Găneasa (Dumitru Costea), Voineasa (Liviu laurențiu Anuța), Osica de Jos (Marian Pistol), Gostavățu (Marius Ștefan Popescu), Sprâncenata (Marin Mihăeșteanu) și Grojdibodu (Adrian-Viorel Căpriță).

Vizita a fost posibilă prin implicarea parlamentarului european PSD Gabriela Zoana, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European și a inclus, dincolo de vizitarea unor obiective instituționale, discuții pe marginea viitoarelor alegeri europarlamentare și întâlniri cu români care lucrează în Bruxelles și în instituțiile europene.

Una dintre întâlniri a fost cu Călin Chira, coordonator al Secției Politicii de Coeziune în cadrul Reprezentanței Permanente de la Bruxelles, o alta cu Dragoș Bănescu, însărcinat cu afaceri interne ad-interim, iar o a treia cu Miron Podgoreanu, consilier politic în Comisia de Agricultură și în Comisia specială privind autorizarea pesticidelor din cadrul Parlamentului European.

Delegații din Olt au participat și la o conferință pe tema politicii de coeziune a Uniunii Europene post – 2020.

„A fost o vizită extrem de interesantă, cu întâlniri și discuții pe teme majore ale Uniunii Europene. Sunt români care lucrează în instituțiile europene și care reprezintă cu onoare și profesionalism România. Îi mulțumim doamnei europarlamentar Gabriela Zoana pentru invitație și conducerii Consiliului Județean pentru implicare în organizarea vizitei”, a declarat reprezentantului CJ Olt, Lucian Bondrescu.

Europarlamentarul Gabriela Zoana și primarul din Caracal, Liviu Radu
Consilierul județan Lucian Bondrescu și primarul Caracalului, Liviu Radu
Imagine din Conferința „Politicii de coeziune a Uniunii Europene post – 2020”
Lucian Bondrescu, călător prin Europa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here