Petrecerile organizate, în aceste zile, în Olt, supravegheate de jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova

Manifestările cultural-artistice și religioase care vor fi organizate în aceste zile, cu prilejul Nașterii Maicii Domnului, în mai multe localități din Olt, vor fi supravegheate de efective ale structurilor militarizate, pentru  asigurarea măsurilor de ordine şi protecţia participanţilor. La acțiuni vor fi prezenți și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Astfel, în perioada 7 – 9 septembrie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, vor acţiona, în cooperare cu I.P.J. Olt şi efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, pentru  asigurarea măsurilor de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor cultural – artistice şi religioase ce se vor desfășura la nivelul județului.

În perioada 7 – 9 septembrie, efective de jandarmi și polițiști vor fi prezente la bâlciul anual organizat în Balş, iar vineri și sâmbătă la bâlciul anual de la Rusănești.

Tot sâmbătă, Episcopia Slatinei şi Romanaţilor celebrează hramul bisericii din incinta la Mănăstirii Clocociov.

Sâmbătă, de asemenea, vor fi organizate programe artistice de ziua localităților Slătioara, Spineni, Topana, Vlădila și Schitu, iar duminică va fi sărbătorită ziua comunei Brebeni și sfințită biserica din satul Profa, comuna Spineni.

„Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurare a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here