Adolescentă în vârstă de 17 ani, găsită SPÂNZURATĂ. Imagini cu un înger de fată!

Descoperire îngrozitoare pentru familia şi prietenii Biancăi Hîncu, o frumoasă adolescentă în vârstă de 17 ani din Huşi. Dată dispărută la începutul lunii august, ea a fost găsită acum spânzurată, lângă localitatea Stănileşti. 

Potrivit primelor informații, corpul tinerei se afla într-o stare avansată de descompunere, ea fiind identificată inițial după hainele pe care le purta.

Sora fetei, Pamela, anunţase pe Facebook că familia şi prietenii continuă să o caute fără oprire pe frumoasa adolescentă. Ultima dată, Bianca a fost văzută singură, urcându-se într-un microbuz de transport în comun, după care fata a dispărut complet. Nu avea la ea nici haine de schimb si nici documentele personale.

Tânăra împreună cu care locuia a declarat că a găsit haine de-ale Biancăi în mașina de spălat, semn că adolescenta nu intenționa să plece undeva departe.

Au fost verificate şi camerele de supraveghere din zonă, dar fata nu apare pe imaginile surprinse. Anchetatorii au pornit o amplă acţiune de căutare, la care a participat si prefectul de Vaslui, dar singurul element pe care l-au depistat a fost acela cã semnalul telefonului fetei apare undeva în zona de case a cartierului Dric 2-3.

Astăzi a fost făcută groaznica descoperire. Familia şi prietenii sunt în şoc, nu înţelege nimeni cum şi de ce s-a putut întâmpla aşa ceva.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here