Intervenția unui echipaj SMURD, îngreunată de o mașină parcată aiurea în Slatina/ FOTO și VIDEO

Deși locurile de parcare sunt o problemă și în Slatina, mai ales la anumite ore ale zilei, unii își parchează autoturismele într-un mod de-a dreptul revoltător. Este și cazul unui șofer care, în repetate rânduri, își parchează mașina pe trotuarul de vizavi de Muzeul Județean Olt din Slatina, obturând intrarea în Parcul „Eugen Ionescu”, cu precădere panta utilizată de persoanele cu probleme locomotorii. Mai mult, același autoturism parcat aiurea a îngreunat, luni, o intervenție a paramedicilor SMURD.

Paramedicii au avut un caz de urgență medicală în parc, unde o femeie de 60 de ani a suferit o căzătură care i-a pricinuit o rană gravă la picior. Ambulanța SMURD a parcat nu cel mai aproape de locul intervenției, pentru că autoturismul cu pricina bara trotuarul la intrare în parc.

După ce paramedicii i-au acordat pacientei primul ajutor, au pus-o pe targă și au dus-o la ambulanță, fiind nevoiți să se strecoare printre treptele pe care cade, la un moment dat, trotuarul și mașina parcată neregulamentar, după cum se vede din înregistrarea video de mai jos.

Nu este pentru prima oară când calea de acces spre parcul de lângă muzeu este obturată de autoturismele parcate fără cap. Dovadă stau imaginile de mai jos, realizate în urmă cu câteva săptămâni.

O situație similară am întâlnit-o pe strada Arcului, unde trotuarul de pe partea stângă spre Direcția Agricolă este adesea barat, la intersecția cu strada Zmeurei.

Pietonii, obligați să facă slalom printre autoturismele parcate aiurea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here