Comerț ILEGAL cu cafea în târgul săptămânal de la Osica de Sus

Un bărbat de 50 de ani, din Osica de Sus, a fost depistat de jandarmi, duminică, în târgul săptămânal din localitate, în timp ce încerca să vândă zeci de pachete de cafea pentru care nu deținea documente de proveniență.

Bărbatul a fost amendat, iar marfa expusă la vânzare i-a fost confiscată.

„În data de 9 septembrie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au executat o serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor legale. Cu această ocazie, în târgul săptămânal din localitatea Osica de Sus, a fost depistat numitul M.T. de 50 de ani din aceeaşi localitate, care oferea spre vânzare 16 pachete de cafea de 250g marca (…) și 17 pachete de cafea de 250g marca (…), fără a deţine documente de provenienţă a mărfii.

Acesta a fost sancţionat  cu amendă în valoare de 500 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţí comerciale ilicite, republicată, iar marfa expusă la vânzare a fost confiscată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, locotenent-colonelul Iulian Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here