Scrisoarea semnată de Paul Stănescu: „Dragnea a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului”

Situația juridică vulnerabilă a liderului PSD, Liviu Nicolae Dragnea, a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului. Liviu Dragnea a devenit, prin vulnerabilitatea sa juridică, un obstacol în adoptarea mai multor reglementări susținute de Partidul Social Democrat. Aceste fraze fac parte din scrisoarea prin care i se cere lui Liviu Dragnea să plece din fruntea PSD, semnată de trei lideri importanţi ai partidului, Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, care ar fi reprezentanţii unui „comitet de iniţiativă”.

„Situația juridică vulnerabilă a liderului PSD, Liviu Nicolae Dragnea, a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului, elementul principal de atac al opoziției și a unei părți a societății civile, o perpetuă sursă de neîncredere în plan intern și extern, motivul pentru care se pune la îndoială corectitudinea oricărui demers inițiat de PSD în direcția reformării Justiției”, se arată în scrisoarea semnată de cei trei lideri social-democrați.

„Toate luările legitime de poziție pe tema „Statului Paralel”, a abuzurilor comise în justiție, în baza protocoalelor ilegale dintre SRI și diverse instituții, au fost contracarate cu ideea că PSD acționează din interes propriu, în beneficiul unor lideri sau acoliți ai acestora.

De asemenea, inițiativele PSD în zona reformării Justiției, justificate din perspectiva democratizării societății românești, a respectării drepturilor și libertăților fundamentale, au fost atacate de opoziția parlamentară și o parte a societății civile, ca fiind demersuri exclusiv în interesul liderului PSD, domnul Liviu Dragnea. Prin urmare, se poate afirma, fără rezerve, că liderul PSD a devenit, prin vulnerabilitatea sa juridică, un obstacol în adoptarea acestor reglementări”, se mai arată în scrisoare.

Întregul text al scrisorii, AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here