Episcopia Slatinei și Romanaților, marșuri pentru susținerea Referendumului din 6 și 7 octombrie

Susținând demersul Coaliției pentru Familie privind revizuirea Constituției României prin redefinirea familiei, Episcopia Slatinei și Romanaților va organiza de duminică, mai multe acțiuni menite să convingă populația să participe și să spună DA la Referendumul din 6 și 7 octombrie.

Episcopia Slatinei și Romanaților va organiza marșuri de susținere în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt, anunțând deja calendarul acestor acțiuni, pe zile.

„Întrucât Biserica noastră sprijină în mod natural demersul Coaliției pentru Familie privind revizuirea Constituției României, în vederea înlocuirii termenului “soți” cu “un bărbat și o femeie”, deoarece această inițiativă cetățenească promovează spiritul învățăturilor creștine și al valorilor fundamentale românești privind familia, ocrotirea și creșterea copiilor, Episcopia Slatinei și Romanaților va organiza, în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt, începând cu orele 1600marșuri de susținere a REFERENDUMULUI din 6 și 7 octombrie, astfel:

  • SLATINA, Duminică 30 septembrie (loc de întâlnire – Esplanada “Oltul”);
  • CARACAL, Luni 1 octombrie (loc de întâlnire – Biserica “Sfinții Apostoli” din Bvd. N. Titulescu);
  • CORABIA, Marți 2 octombrie (loc de întâlnire – Catedrala “Sfânta Treime”)
  • BALŞ, Miercuri 3 octombrie (loc de întâlnire – Biserica “Sfinții Apostoli” – de lângă pod);
  • DRĂGĂNEŞTI-OLT, Joi 4 octombrie (loc de întâlnire – Primărie).

Pe această cale, adresăm rugămintea către toți cei care împărtășesc același crez să sprijine acest demers de revizuire a Constituției României, alăturându-ni-se la marș și mergând apoi să voteze cu “DA” la Referendumul din 6 și 7 octombrie”, se arată într-un comunicat de presă al Episcopiei.

1 COMENTARIU

  1. Pentru viitorul copiilor si al nepotilor nostrii sa mergem la vot si sa punem DA pentru familie .
    „Ce s-a schimbat in Marea Britanie de la casatoria intre persoane de acelasi sex” arata cum i-a afectat pe britanici redefinirea casatoriei: incepand cu pierderea locului de munca si pana la anularea libertatii de exprimare si a celei religioase. Manifestarile „revolutiei gender britanice” nu sunt greu de gasit. Regia de transport din Londra a interzis utilizarea cuvintelor „heteronormative”, ca doamnelor si domnilor. Intre timp, universitatile din intreaga tara ameninta ca-i va „marca” pe studentii care continua sa foloseasca termenii el si ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here