Avocatul Elenei Udrea: A fost o reținere agresivă. A fost luată din faţa unei cafenele unde se afla împreună cu fiica sa, cu iubitul şi cu mama ei

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a dezvăluit pentru B1 TV modul în care aceasta a fost ridicată de autorităţile din Costa Rica. Udrea a fost luată din faţa unei cafenele unde se afla împreună cu fiica sa, cu iubitul, dar şi cu mama ei. Joi, fostul ministru al Turismului va ajunge în faţa magistraţilor pentru a se decide dacă se impune vreo măsură preventivă. Despre extrădare nici nu poate fi vorba, este convins apărătorul Elenei Udrea. A fost însă o reţinere agresivă, afirmă avocatul.

”Confirm faptul că Elena Udrea a fost reținută de către Interpol, în San Jose, în Costa Rica, și în acest moment se află în custodia autorităților costaricane pentru a fi prezentată instanței de judecată din Costa Rica în vederea discutării cererii de extrădare formulate de statul român.

Se afla la o cafenea împreună cu domnul Adrian Alexandrov și cu fetița, și cu mama ei. A fost reșinută și probabil în cursul zilei de astăzi va fi prezentată unui judecător, iar acolo va fi luată o decizie. Probabil, va fi lăsată în libertate până la decizia finală. Iar decizia finală, după opinia mea, nu poate fi decât una de respingere a cererii de extrădare.

A fost surprinzătoare și pentru ei, și pentru noi această reținere puțin agresivă, dar cu siguranță lucrurile se vor lămuri”, a declarat Veronel Rădulescu pentru B1 TV.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here