Trei tineri din Olt au ajuns la spital după un GRAV accident rutier/ Imagini FOTO și VIDEO de neimaginat

Trei tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, vineri seară, pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara.

Din cauze ce urmează să fie stabilite de polițiști, autoturismul în care se aflau tinerii a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de o bordură din beton și de un gard, rămânând suspendat în plan vertical.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„În momentul sosirii echipajelor, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, suspendat în gardul unei gospodării, iar cele trei persoane în afara acestuia, conștiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, cu traumatism la umărul drept și cei doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, cu excoriații la nivelul feței și celălalt în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-cerebral, toți trei din comuna Curtișoara, au fost asistați medical și transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here