ALERTĂ: A fost identificat autorul crimei din Gara Slatina. El a fost dat în consemn la frontieră/ Procurorii cer ajutorul populației pentru prinderea sa/ FOTO

Autorul crimei săvârșite, noaptea trecută, în Gara Slatina a fost identificat. El se numește Ion Șerban și este din localitatea Urzica. Bărbatul nu a fost încă prins. De aceea, el a fost dat în consemn la frontieră. În plus, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cer sprijinul populației pentru prinderea sa, în sensul că persoanele care pot da informaţii cu privire la suspect să sesizeze imediat autoritățile prin numărul de urgență 112.

Citește și Suspectul în cazul crimei din Slatina s-a predat autorităților la Craiova

Crima a avut loc vineri seară, în jurul orei 23.30, în zona Autogării Slatina (lângă gară), în urma unui scandal izbucnit între doi bărbați care s-au certat de la o femeie. Ion Șerban a scos un cuțit și l-a rănit pe celălalt bărbat. O a treia persoană a intervenit în conflict și a fost și el înjunghiat de trei ori în inimă. Acesta din urmă, transportat la spital, a decedat în cele din urmă.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt:

În data de 13.10.2018 procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus darea in urmarire si in consemn la frontiera, în vederea reţinerii, faţă de suspectul Şerban Ion, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de  omor şi tentativă de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.p. şi art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 şi 2 C.p., cu aplic. art.38 alin.1 C.p.

Citește și Procurorii au descoperit mobilul CRIMEI din Slatina: HALUCINANT pentru ce a fost UCIS un om!

În fapt, in noaptea de 12/13.10.2018, in jurul orelor 23.30 in mun. Slatina, zona Autogara, autor necunoscut i-a aplicat mai multe lovituri cu un cutit victimei P.I. din mun. Slatina, jud.Olt, provocandu-i  leziuni care au condus la decesul acestuia, conform constatarilor preliminare din care rezulta ca moartea lui P.I. de 44 ani a fost violenta. Ea s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei in persoana numitului Serban Ion din com. Urzica, jud.Olt, care, in noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu  victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape.

In prezent suspectul a fost dat in urmarire si in consemn la frontiera si se efectueaza activitati specifice de depistare si retinere a acestuia.

În acest sens, solicităm şi pe această cale mediatizarea cazului şi rugăm ca persoanele care pot da informaţii cu privire la suspectul Şerban Ionel să sesizeze imediat SNUAU 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here