Omul de afaceri slătinean Marin Buliteanu, TÂLHĂRIT în stil mafiot. Agresorii au fugit cu zeci de mii de euro

Omul de afaceri slătinean Marin Buliteanu a fost tâlhărit, în urmă cu câteva zile, de doi bărbați mascați, care, după ce l-au bătut, lăsându-l pe un câmp de lângă localitatea Slătioara, au fugit cu 45.000 de euro și 10.000 de lei.

Atacul a avut loc sâmbătă seară, la cabana pe care Marin Buliteanu o deține pe DN 65, pe raza comunei Slătioara. Cei doi bărbați mascați l-au așteptat pe omul de afaceri să ajungă la proprietate, au așteptat să coboare din mașină și l-au lovit pe neașteptate, după care l-au legat la mâini și la ochi.

Apoi l-au amenințat că îl omoară dacă nu le spune unde ține banii. De teamă să nu îl ucidă, victima le-a indicat o cutie metalică pe care o ținea în cabană. De acolo agresorii au sustras 45.000 de euro și 10.000 de lei. L-au băgat apoi pe proprietar în propria mașină și l-au dus pe un câmp din apropiere, unde l-au abandonat. Au plecat mai departe cu autoturismul care a fost găsit, a doua zi, pe o șosea din județul Vâlcea.

O oră i-a luat victimei să își revină și să anunțe incidentul. Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să dea de urma hoților.

„La data de 13 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin 112 despre faptul că două persoane mascate ar fi pătruns într-o cabană din comuna Slătioara, unde ar fi imobilizat un bărbat în vârstă de 70 ani, din municipiul Slatina, l-ar fi agresat și i-ar fi sustras o sumă de bani, după care ar fi plecat cu autoturismul acestuia. Echipa operativă s-a deplasat la fața locului, constatând că evenimentul a fost sesizat la aproximativ o oră, după producere. Mașina a fost găsită și predată proprietarului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here