ALERTĂ: Două localități din Olt, declarate zone de pericol/ Mascații intră în acțiune pe termen lung

Pe raza comunelor Brebeni și Ipotești va fi instituită, în perioada 15 octombrie -13 noiembrie, zonă de siguranță publică din cauza numărului mare de furturi și al infracțiunilor rutiere. Potrivit unui comunicat oficial, efective sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt (inclusiv mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale), sprijinite de cele din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, vor acționa în această zonă.

Citește și Omul de afaceri slătinean Marin Buliteanu, TÂLHĂRIT în stil mafiot. Agresorii au fugit cu zeci de mii de euro

În urma analizei evenimentelor produse pe raza de competență a Secției de Poliție Rurală Coteana, a reieșit faptul că, în comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Citește și ANAF monitorizează nunţile. Le cere tinerilor căsătoriţi să declare raporturile cu fotografii, formaţia şi restaurantul

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina, în vederea prevenirii oricăror fapte ce aduc atingere siguranței participanților la traficul rutier, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt.

Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată, se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm.

Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here