SITUAȚIE REVOLTĂTOARE! România, absentă din cataloagele şi panourile Târgului de turism de la Londra, deși Ministerul Turismului a plătit un sfert de milion de euro/ FOTO

România este absentă din catalogul World Travel Market, Târgul de turism de la Londra, şi de pe panourile din târg, în ciuda faptului că a plătit aproape un sfert de milion de euro pentru un stand.

Responsabil pentru această situație ar fi Ministerul Turismului, în condițiile în care instituția ar fi plătit costurile aferente prezenţei la târgul din Londra abia săptămâna trecută, când printurile şi panourile erau deja realizate.

„Practic, plătind din vreme, celelalte ţări şi-au făcut întâlnirile cu mult timp înainte, dar noi nu am avut acces la sistemul lor online de meeting. Dacă am fi avut acces, am fi spus: «eu, agenţia X, sunt prezentă la standul României la nr. Y şi vă invit să ne vizitaţi şi să vă oferim etc. etc.» Cu trei zile înainte, când s-a plătit standul, întâlnirile reprezentanţilor celorlalte ţări erau deja aranjate. Un partener m-a sunat şi m-a întrebat: „Unde eşti, că nu văd România în catalog?”, iar altul nici măcar nu s-a mai obosit să mă sune când a constatat că nu suntem prezenţi pe listă. L-am sunat eu aseară la plecare şi mi-a zis: „Păi n-am mai venit, că n-am văzut acolo că e ţara ta”, a declarat un expozant pentru Profit.ro.

Potrivit sursei citate, agenţiile româneşti prezente la standul României se plâng de faptul că au ratat întâlniri importante, în condiţiile în care mulţi dintre partenerii străini au crezut că România nici nu este prezentă la expoziţie.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here