Gabriela Firea, înlăturată de la PSD Ilfov, pentru că l-a contestat pe Dragnea. Primarul Capitalei A DEMISIONAT din toate funcțiile partidului: ‘Probabil că am deranjat foarte tare! Eu rămân aceeași, cu sau fără funcții’

Foto: Captură B1TV

Gabriela Firea a decis să renunțe și la funcția de vicepreședinte al PSD, după ce luni dimineață a anunțat că își dă demisia din funcția de președinte interimar al PSD București.

Decizia primarului general vine după ce Liviu Dragnea a început mazilirea tuturor celor care îi contestau deciziile în partid.

Mai mult, șeful PSD, Liviu Dragnea a decis dizolvarea filialei Ilfov, condusă tot de Gabriela Firea.

„S-a votat dizolvarea PSD Ilfov. Am pierdut toate funcțiile de conducere. Două dintre ele le-am predat eu CEx-ului, dovadă că nu mă leg de funcții. Eu rămân aceeași, cu funcții sau fără funcții.

Mi s-a spus că eu sunt vinovată că parlamentarii PSD de Ilfov și-au înaintat demisia. S-a considerat că eu sunt vinovată că nu am reușit să-i opresc. Nici nu aveam cum pentru că aceasta fost o decizie personală. Li s-a cerut să facă afirmații împotriva mea și să-mi ceară demisia. Au avut coloană vertebrală și nu au făcut acest lucru. Acum s-a votat pentru dizolvarea organizației PSD Ilfov. E o răzbunare, e clar că Dragnea a vrut să scape de mine din CEx.

Am pierdut toate funcțiile, dar, de fapt, pentru două dintre ele chiar eu le-am predat, ca o dovadă că nu mă leg de scaun.

Tot ce am afirmat susțin și acum cu tărie. E greu să pierzi ce ai câștigat ca funcție politică, dar e și mai greu să pierzi încrederea oamenilor. Probabil că am deranjat foarte tare”, a spus Firea.

Practic, aceasta a rămas fără nicio funcție în PSD.

În locul Gabrielei Firea, la interimatul PSD București va fi pus Gabriel Mutu, primar al Sectorului 6, iar funcția de vicepreședinte al PSD va fi preluată de Rodica Nassar, președinte PSD Sector 2.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here