Un nou val de angajări la Spitalul Județean Slatina. Ce posturi sunt scoase la concurs

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs nu mai puțin de 19 posturi de asistent medical la nivelul mai multor secții. Se mai caută un bucătar, doi consilieri juridici, dar și un asistent medial pentru Serviciul de Medicină Legală.

Spitalul are nevoie de asistenți medicali, debutanți și principali, în mai multe secții, precum Cardiologie, Psihiatrie, Ortopodie și Traumatologie, ORL, Chirurgie Generală, Pediatrie, Gastroenterologie, Boli Infecțioase, Medicină Internă.

Candidații își pot depune dosarele de concurs până la 6 decembrie 2018, concursul urmând să fie organizat în 14 decembrie (proba scrisă) și în 19 decembrie (proba interviului).

Iată posturile vacante, pe secții:

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a Spitalului Slatina.

Spitalul Județean de Urgență Slatina mai caută doi consilieri juridici, pentru care concursul de ocupare a posturilor va avea loc datele de 12 decembrie (proba scrisă) și 17 decembrie (interviul). Dosarele de concurs se pot depune până la 5 decembrie (detalii AICI).

Mai este nevoie de un asistent medical debutant la Serviciul Județean de Medicină Legală, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind data de 3 decembrie 2018, urmând ca proba scrisă să fie susținută în 11 decembrie, iar interviul în 14 decembrie (detalii AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here