Președintele PMP: Luni anunţăm ziua în care OPOZIȚIA depune moţiunea. Am vorbit cu Ludovic Orban și Dan Barna

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că, probabil, lunea viitoare, Opoziţia va anunţa ziua în care va depune moţiunea de cenzură.

Întrebat dacă exista discuții cu parlamentarii de la PSD, liderul PMP a punctat că există o strategie a Opoziției în acest sens, mai ales că există nemulțumiri în PSD.

„În cel mai scurt timp moţiunea de cenzură trebuie depusă. Ultima iniţiativă, cea legată de rectificarea bugetară, ne obligă să acţionăm cu fermitate în acest sens. Am discutat cu Ludovic Orban (preşedintele PNL) şi cu Dan Barna (preşedintele USR) chiar ieri şi urmează luni să anunţăm probabil şi ziua în care vom depune moţiunea de cenzură. Acest Guvern trebuie să plece. Vedeţi că domnul Dragnea vrea să pară sigur, dar nu mai este sigur, a propus să fie înlocuiţi 10 miniştri din actualul Cabinet când putea foarte simplu să propună o restructurare guvernamentală şi să îi treacă prin vot în Parlament. Nu a avut acest curaj, tocmai de aceea cred că suntem obligaţi să depunem o moţiune de cenzură, pentru că şanse sunt din ce în ce mai mari ca acest lucru să reuşească”, a declarat astăzi Tomac la Palatul Parlamentului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here