Ministrul demisionar de la Transporturi face declarații BIZARE pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva: ‘Eu sunt Lucian Şova, care ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu. Am venit să vă spun că sunt mândru că sunt băcăuan’/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

Ministrul demisionar Lucian Șova este din ce în ce mai prezent pe șantierele țării.

Joi, Şova a inspectat şantierul viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva. De pe un soclu improvizat, acesta a adresat un mesaj celor circa 200 de muncitori de pe șantier.

Am venit să vă spun că sunt alături de voi, că sunt mândru că sunt băcăuan şi cei mai mulţi dintre voi sunteţi băcăuani, că vă rog să faceţi toate eforturile care omeneşte este posibil să le faceţi, astfel încât înainte de căderea zăpezii toată România să se bucure de munca voastră.

Eu am deplină încredere că împreună cu inginerii voştri ştiţi ce aveţi de făcut şi veţi arăta că, practic, se pot face lucrări grele, importante şi la timp în România.

Eu sunt Lucian Şova, ministrul Transporturilor, sunt mândru că sunt băcăuan, sunt mândru că sunteţi băcăuani. Eu sunt Lucian Şova care ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu.

Vă aştept la primăvară să deschideţi centura Bacăului și să o închidem cât mai repede”, a declarat Lucian Şova, potrivit Adevarul.

Lucrările la Autostrada Lugoj-Deva au început în 2014, iar Loturile III și IV ar putea fi realizate până în vara anului 2019.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here