Olt: Sute de persoane au primit amenzi de Ziua Națională a României. Ce s-a întâmplat

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii olteni au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 de lei. Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 10 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

La nivelul județului Olt, aproximativ 200 de polițiști au acționat zilnic, pe perioada minivacanței de 1 Decembrie, în locurile unde au avut loc manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale.

În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, aceasta datorându-se măsurilor luate de poliţişti, care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice și rutiere.

Totuși, oamenii legii au aplicat peste 250 de sancțiuni în valoare totală de peste 70.000 de lei.

„În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii prezenți la datorie au intervenit la 216 solicitări, dintre acestea 186 fiind prin Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112. Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii olteni au aplicat 252 de sancţiuni, dintre care 160 pentru încălcarea normelor rutiere, în valoare de 72245 lei”, a declarat purtătorul demcuvânt ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 10 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, și au retras 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here