Bucurie și emoție pentru copiii de la CTF „Sfântul Nicolae” Caracal, de ziua numelui casei lor/ FOTO

Casa de tip familial „Sfântul Nicolae” din Caracal și-a sărbătorit, vineri, ziua numelui, marcând totodată și 12 ani de activitate. Evenimentul, la care au participat reprezentanți ai administrației publice locale, ai unor instituții de învățământ și ai Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt, a fost găzduit de Teatrul Național „Ștefan Iordache”, unde copiii centrului au prezentat, într-o atmosferă încărcată de emoție, un frumos program artistic.

Copiii, pregătiți de cei care îi îngrijesc, au interpretat melodii și au recitat versuri dedicate Sfântului Nicolae, au jucat într-o scenetă și au dansat, totul cu o bucurie pe care doar copiii o pot trăi.

La eveniment au fost și invitați speciali, precum primarul Caracalului, Liviu Radu, consilierul județean Ion Lucian Bondrescu, directorul adjunct al DGASPC Olt, Cristian Lungu, consilierii locali Dan Valentin Ionescu și Cornelia Mariana Mușat, aceasta și în calitate de directoare a Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu”, ale cărei cursuri mulți dintre copiii de la casa de tip familial le frecventează.

„Calitatea mea a fost una dublă la acest frumos eveniment, unde am participat ca director al Școlii Gimnaziale «Nicolae Titulescu», unde frecventează cursuri foarte mulți copii de la centru, dar și în calitate de consilier local. Copiii chiar s-au bucurat, mai ales când m-au văzut pe mine, pentru că eu predau și limba engleză la câteva dintre clasele la care ei frecventează cursuri. 

Au fost momente încărcate de emoție, mai ales că este și perioada din an când, probabil, copiii simt cel mai mult nevoia de a fi înconjurați de dragoste. Mi-a făcut o reală plăcere să le fiu alături, ca de fiecare dată când sunt solicitată să particip la evenimente cu copiii. De altfel, noi, cei de la Școala Gimnazială «Nicolae Titulescu» avem o colaborare foarte bună cu reprezentanții centrului de copii, cu care avem și un parteneriat”, a declarat Cornelia Mariana Mușat.

Atmosfera a fost animată și de două dintre personajele cele mai îndrăgite de copii, Minnie și Mickey Mouse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here