TRAGEDIE într-un club din Italia: Şase oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi. De la ce a pornit totul

Sursa foto: b1.ro

Scene de groază în noaptea de vineri spre sâmbătă, în oraşul Ancona din estul Italiei. Şase oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi după un concert susţinut într-un club. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a ieşi din clădire. Totul s-ar fi întâmplat după ce un individ ar fi folosit un spray cu piper.

Totul s-a petrecul în jurul orei locale 1.00, în clubul Lanterna Azzurra. Sute de persoane care participau la un concert al rapperului italian Sfera Ebbasta s-au năpustit spre ieşirea din clădire. De fapt, autorităţile vorbesc despre aproape 1.000 de persoane. Oamenii s-au speriat după ce un spectator a folosit un spray cu piper. Iar substanţa pulverizată i-a afectat pe mai mulţi.

Au fost anunţate echipele de salvatori, iar la faţa locului au fost trimişi mai multi medici şi ambulanţe. Multor victime li s-a acordat primul ajutor chiar în apropierea clubului, pe caldarâm.

În acest timp, amulantele transportau răniţi către spitalele din apropiere.

Cazul seamănă izbitor cu incidentul de la Colectiv, din Bucureşti, când peste 60 de tineri au murit într-un incendiu provocat de câteva artificii.

Până acum nu există informaţii că printre victime s-ar afla si cetăţeni români.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here