Dragnea, replică la acuzațiile grave lansate de Turcan: Bate câmpii

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat că luni, în şedinţa de conducere a Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a solicitat ca liderii de grup să nu mai aibă dreptul la cuvânt în şedinţele de Birou Permanent.  

”Practic, toţi cei 20 şi ceva de ani de democraţie în Parlament au fost aruncaţi la coş şi astăzi se instituie o procedură nouă pentru liderii partidelor de Opoziţie şi anume de a nu se mai exprima în şedinţele de Bp. Practic, le este frică de forţa cuvântului, le este frică de forţa argumentelor”, a precizat Turcan.

În replică, Dragnea a susținut că Turcan bate câmpii și că abia acum regulamentul Camerei Deputaților este respectat.

”În primul rând, bate câmpii. În al doilea rând nu cunoaște Regulamentul. Până acum Camera Deputaților sau Biroul Permanent a funcționat cutumiar. Regulamentul e foarte limpede. Din contră, la propunerea colegului din UDMR, dar dacă n-o făcea el, o făceam eu, azi s-a dat adevărata valoare a Comitetului Liderilor. Regulamentul spune clar că ordinea de zi și programul de lucru e aprobat de Comitetul Liderilor, la propunerea Biroului Permanent. E foarte simplu!”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here