Doi tineri din Olt, ARESTAȚI pentru tâlhărie. Incredibil ce le-au putut face victimelor!

Polițiștii din Balș au reținut două peroane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Împotriva acestora a fost dispusă, ulterior, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, după ce, ziua în amiaza mare, au atacat doi tineri pulverizându-le în față spray cu efect iritant-lacrimogen și deposedându-i de bunuri de valoare.

Totul s-a întâmplat sâmbăta trecută, când polițiștii din Balș au fost sesizați despre faptul că, doi adolescenți, în timp ce se plimbau pe o alee din Parcul Central din localitate, au fost acostaţi de două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care le-au pulverizat spray cu efect iritant-lacrimogen în zona feţei și i-au deposedat de un telefon mobil și de suma de 150 de lei.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Morunglav, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Balș, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Marți, 11 decembrie, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Balș, care a dispus arestarea acestora preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here