Scandal în plenul Camerei Deputaţilor: PSD face circ pentru o opri opoziţia din a cere revocarea lui Liviu Dragnea

Este din nou scandal în plenul Camerei Deputaţilor, pe tema revocării lui Liviu Dragnea. Liberalii au reluat solicitarea prin care cer ca liderul social-democraţilor, dar şi vicepreşedintele Florin Iordache să plece de la şefia camerei inferioare a Parlamentului, iar PSD a făcut tot posibilul pentru a evita dezbarea subiectului.

În momentul în care Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, a cerut să ia cuvântul pe procedură și când a ajuns la pupitru, parlamentarii social-democrați au huiduit-o secunde în șir și au bătut cu palmele în bănci.

A urmat un schimb de replici între Turcan și liderul de ședință, Florin Iordace, dar și între Turcan și parlamentarii PSD, care au continuat să o huiduie.

Opoziţia a încercat şi în urmă cu o săptămână revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache de la şefia Camerei Deputaţilor, dar cel din urmă a refuzat suplimentarea ordinii de zi a şedinţei cu cele două revocări.

Aceste încercări vin în contextul în care PSD şi ALDE nu mai deţin majoritatea în Camera Deputaţilor, cele două partide având 163 de deputaţi, iar numărul necesar pentru majoritate este de 165.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here